A Star Wars hetedik részét rendező J.J. Abrams cégének hivatalos Twitter-oldalán jelent meg az alábbi videó, amelyen a kamera a Millenium Falcon életnagyságú verzióját pásztázza, majd ráközelít az űrhajó aljára rögzített járműre, ami nem más, mint a Christopher Nolan-féle Batman-filmekből ismert Tumbler nevű járgány. Közben John Williams legendás Star Wars-zenéje is átvált A sötét lovag-trilógiában használt egyik Hans Zimmer-tételre.

Hogy mindez, mit jelent, azt nem tudni biztosan, de valószínűleg frappáns válasz arra a fotóra, amit a Batman v Superman rendezője, Zack Snyder tweetelt ki pár napja, és amin rendőrök éppen egy rohamosztagost tartóztatnak le Gotham City-ben.

A Star Wars 7-ben ez eredeti trilógiában is játszó Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker mellett szerepel John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Lupita Nyong’o és Max von Sydow, A film 2015. december 18-án kerül a mozikba.