Elég szokatlan, hogy egy film felfelé vándoroljon a nézettségi toplistán, de az Utóélet című magyar vígjátékkal pontosan ez történt. Zomborácz Virág remek filmje a hétvégén 3949 nézővel a 11. helyet szerezte meg, azonban az egész hetet nézve már a kilencedik helyig küzdötte fel magát, és eddig összesen 5 889-en váltottak rá jegyet.

Úgy tűnik, mégse maradt hatás nélkül a rengeteg pozitív kritika, és feltehetően a mozinézők is ajánlgatják egymásnak az utóbbi évek egyik legviccesebb magyar filmjét. Legutóbb júniusban volt magyar alkotás az országos top tízben, amikor a Fehér Isten a nyitóhétvégéjén 5 584-nézővel a hatodik helyen indított.

Kristóf Márton az Utóélet című filmbenForrás: Vertigo Média

Az Utóélet jelenleg látható a budapesti Allee, Corvin, Mammut, Művész, Puskin, Tabán, Toldi, Uránia, Westend mozikban, valamint Balatonfüreden, Békéscsabán, Egerben, Gyöngyösön, Jászberényben, Kaposváron, Pécsen, Sárospatakon, Szegeden, Székesfehérváron és Szombathelyen. Még ebben a hónapban vetíteni fogják Berettyóújfalun, Miskolcon, Szekszárdon, Szentendrén, és Szigetszentmiklóson is.