Liam Neeson nem hagyja magát elrabolni

2014.09.24. 11:11

Az Empire két fotót hozott nyilvánosságra az Elrabolva harmadik részéből. Az elsőn a főszerepet játszó Liam Neeson elszánt tekintettel szegezi a pisztolyát valakire. Ha őszinték akarunk lenni, ez a kép a színész elmúlt öt évének legtöbb filmjébe simán beleillene.

Forest Whitaker is szerepel az Elrabolva 3-ban, ő egy fotót mutogat a Neeson lányát játszó Maggie Grace-ről egy közértben. Ez azért érdekes, mert Neeson kikötötte, csak akkor tér vissza a harmadik részre, ha abban nem rabolnak el senkit.

Liam Neeson az Elrabolva 3-banForrás: 20th Century Fox

Az USA Today is közölt pár képet, az egyiken egy közlekedési tábla mögött lopakodik a főszereplő. Sok részlet eddig nem derült ki a filmről, annyit lehet tudni, hogy lesz benne egy autós üldözés a Los Angeles-i autópályán, amely során forgalommal szemben száguldoznak majd a szereplők.

Olivier Megaton rendező A szökevény-hez hasonlította a filmet, és kijelentette, hogy Neeson az eddigieknél sokkal nagyobb veszélybe fog kerülni. Ez furcsa, hiszen az elmúlt pár évben pont azt tanultuk meg, hogy Neeson számára nem létezik veszélyes helyzet.

Liam Neeson az Elrabolva 3-banForrás: 20th Century Fox

Az Elrabolva 3 jövő januárban jön a magyar mozikba.