Ennyire furcsa kamera előtt szexelni

2014.10.06. 00:30

A filmes szexjelenetek forgatásáról általában azt halljuk, hogy milyen meghitt körülmények között zajlanak, és hogy olyankor mindenkit kiküldenek a szobából a két színészen, az operatőrön és a rendezőn kívül. Éppen ezért nagyon különös, hogy kiadtak egy kétperces werkfilmet a Stretch című film egyik pikáns jelenetének felvételéről, amelyben a Kellékfeleség-ből és a Csatahajó-ból ismert Brooklyn Decker és Patrick Wilson (Apró titkok, Watchmen) gabalyodnak egymásba.

A két színész először kedélyesen elcseveg egymással, majd mintegy gombnyomásra, elkezdenek vadul nyögni és csókolózni. Később a rendező is belép a képbe, és ellátja instrukciókkal őket, a sminkes lány pedig izzadtságot helyettesítő vízpermetet fúj a férfi hátára. Külön vicces, hogy amikor épp nem megy a kamera, az intim hangulatot kellőképpen megalapozó soulzene bömböl a forgatáson.

A Stretch egy krimikomédia, amit a Fehér pokol és a Füstölgő ászok című fimeket jegyző Joe Carnahan rendezett, és Wilsonon és Deckeren kívül szerepel benne Jessica Alba, Chris Pine, Ray Liotta és David Hasselhoff is. Korábban úgy volt, hogy márciusban mutatják be Amerikában, de aztán a relatíve nagy neveket tartalmazó szereplőgárda ellenére a filmet gyártó Universal stúdió úgy döntött, hogy mégsem küldi moziba, hanem október 7-én egyből az online videótékákba száműzi.