Most aztán tényleg lesz Szellemirtók 3

2014.10.09. 13:33

Először 2009-ben írtunk arról, hogy elkészülhet a Szellemirtók folytatása. Az éveken át tartó hitegetés és sok kukában landolt terv után végre úgy tűnik, valóban megvalósul a harmadik rész. Augusztusban megszellőztették, hogy a Koszorúslányok és a Női szervek rendezőjét, Paul Feiget érdekli a projekt, és most már a forgatókönyvírót is találtak a folytatáshoz, amely a legújabb terv szerint igazából a sorozat újrakezdése lesz női szellemirtókkal. Az idén tavasszal Magyarországon forgató Feig maga jelentette be a Twitteren, hogy tényleg ő rendezi a filmet, és együtt írja Katie Dippolddal, akivel már a Női szervek-en is együtt dolgoztak.

A régi csapatból Harold Ramis meghalt, Bill Murray nem akar részt venni a filmben, egyedül Dan Aykroyd az, akit lelkesít egy újabb rész ötlete. Olyannyira, hogy már egy külön Szellemirtók-univerzumot képzelt el a Marvel-filmek mintájára. Kérdéses viszont, hogy mekkora szerepe lesz Feig verziójában, amely az alapoktól akarja újraindítani a sorozatot.

Sandra Bullock és Paul Feig tavaly a Női szervek berlini sajtóeseményénForrás: AFP

A rendező több olyan színésznővel is együtt dolgozott az elmúlt években, akinek a vérében van a komédiázás, és ezért szívesen látnánk őket szellemirtó-ruhában: Kristen Wiig, Melissa McCarthy és persze Sandra Bullock. Pár hónapja Bill Murray-t is megkérdezték, ő kiket választana. Wiiget és McCarthyt említette, továbbá Linda Cardellinit és Emma Stone-t mondta még. Ez a női Szellemirtók végre egy olyan megközelítés, amire nyugodt szívvel mondhatjuk, így már érdemes hozzányúlni egy klasszikushoz.