Szépen alakul Ridley Scott The Martian című sci-fijének a szereplőgárdája. Az már régen eldőlt, hogy Matt Damon alakítja a Marson ragadt űrhajóst, aki vizet keres és növénytermesztésbe kezd, hogy legyen esélye a túlélésre. Most Sean Bean iratkozott fel a film szereplői közé. Ő marad a Földön, egy NASA-nak dolgozó repülési szakembert fog játszani.

A film forgatása az év végén kezdődik Budapesten, de a Blikk értesülése szerint már október elején nálunk járt Ridley Scott. A Ludovika téren látták sétálni citromsárga nadrágban és rózsaszín sapkában.

Sean BeanForrás: AFP

Amikor utoljára hírt adtunk a filmről, annyit lehetett tudni, hogy komoly tárgyalásokat folytat a produkció Jessica Chastainnel és Kristen Wiiggel. Őket azóta leszerződtették, és csatlakozott hozzájuk Jeff Daniels, Kate Mara és Michael Pena is. Már várjuk a pillanatot, amikor Kate Marába botlunk a karácsonyi vásáron, vagy Matt Damon áll előttünk a sorban a forralt borosnál.

Daniels a NASA vezetőjét alakítja, a többiek pedig valószínűleg a Földre visszatérő űrhajó legénységét játsszák majd, akik csak később szereznek tudomást arról, hogy Damon karaktere nem halt meg, hanem egyedül próbál életben maradni a Marson.

A film Andy Weir magyarul A marsi címmel megjelent regényén alapul, 2015 november 25-én mutatják be az amerikai mozik.