Megvan, kivel üvöltözhet Christian Bale

2014.10.31. 13:46

Volt már tavaly egy film az egykori Apple-vezér, Steve Jobs életéről Ashton Kutcher főszereplésével, de a Jobs - Gondolkozz másképp sorsa a biztos feledés lesz, látva a konkurens, készülőfélben lévő életrajzi film mellett felsorakozó alkotókat és színészeket.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Christian Bale alakítja Jobst, Danny Boyle (Trainspotting, 127 óra) lesz a rendező, és A közösségi háló írója (Aaron Sorkin) felel a forgatókönyvért, újdonság viszont, hogy Seth Rogen játszhatja Jobs alapítótársát, Steve Wozniakot. Rogent eddig főleg vígjátékokban láthattuk, de ha néha drámai szerepet vállalt el (Volt egy tánc, Fifti-fifti), azokban sem vallott szégyent.

Steve Wozniak öt évvel ezelőtt | Seth Rogen idénForrás: AFP

A cég történetének három kulcspillanatára fog koncentrálni a fim, köztük lesz az első iPod piacra dobása. Sorkin egy pergő nyelvű, hadarós filmet igér, amiben Bale annyit fog dumálni, mint három másik filmben. Rogen nem az egyetlen új név a produkció környékén, Jessica Chastainnel is tárgyalásokat folytatnak, de róla még nem tudni, kit játszhat el. A premier odébb van, még a forgatás kezdetét sem tűzték ki.