Mutáns szörnyeteg pusztít a Jurassic Park 4 előzetesében

2014.11.25. 21:56

Jól meglepett mindenkit az Universal, ugyanis az ígértnél három nappal előbb kijöttek a Jurassic World előzetesével. Minden bizonnyal a pénteki naptól akartak minél jobban eltávolódni, aznap minden a Star Wars-ról fog szólni.

Az előzetes első felében rácsodálkozhatunk az őslénypark állataira, hogy aztán pár villanást kapjunk egy elszabadult dinoszaurusz által okozott terrorból. Bryce Dallas Howard alakítja a magát istennek képzelő tudóst, akinek nem elég, hogy régen kihalt fajokat éleszt újjá, még mutáns dinók kikísérletezésével is foglalatoskodik. Chris Pratt szólaltatja meg a józan ész hangját, miszerint ebből baj lesz.

Engem nem ütött gyomron az előzetes. Nincsen ritmusa, és a látvány is hervasztóan steril. A nagy újdonság, hogy szimpla őslények helyett egy mutáns szörnyeteg kezdi gyilkolni az embereket, B-filmbe illő ötlet. Ahhoz, hogy ez a film Spielberg klasszikusával versenyezhessen, sokkal több kell.

Persze az is nyilvánvaló, hogy lesz még sok meglepetés, amelyeket majd fokozatosan adagolnak a bemutatóig. Az a képkocka, amelyen a rémült Howardot pirosra festi a jelzőfáklya fénye, például egészen ígéretes. A
Jurassic World-öt 2015. június 12-től vetítik a mozik.