Nem ússzuk meg az Álom.net 2-t

2014.11.25. 18:39

Tegnap elindult az Álom.net 2 Facebook-oldala, amely arra ösztökéli az embereket, hogy szálljanak be az ötletelésbe. Lehet ajánlani szereplőket, illetve a történetet is közösen szeretnék megírni a rajongókkal. Ezek szerint a gondolaton kívül, hogy legyen Álom.net 2, nincsen nagyon más az alkotók tarsolyában.

Az alkotók szerint rengetegen vannak olyanok, akik szeretnék, hogy legyen folytatása a múlt évtized egyik legrosszabb magyar filmjének. Azt ígérik, hogy „szexi, szórakoztató és zenés” lesz a magyar pomponlányról szóló tinifilm folytatása. Ehhez képest az Álom.net cseppet sem volt szórakoztató és csak úgy volt vicces, ha önmaga paródiájaként nézzük. Szegény kritikusunk unalmában a pompon szó helyesírásán gondolkozott a vetítés alatt.

Álom.netForrás: HCC Media Group

Az Álom.net-et N. Forgács Gábor rendezte, aki azóta csinált még egy filmet. Az évekig be nem mutatott Pillangók-at (kritikánk) végül az idei Filmhéten vetítették. A Facebook-oldalon nagyon kevés az információ, nem tudni, hogy az első rész főszereplőjével, Labancz Lillával számolnak-e az alkotók, vagy mással képzelik el az Álom.net folytatását. Labancz kiköltözött Amerikába, kinti karrierjének eddigi csúcsa a Counterpunch című film volt, amelyben ruhatárosnak nézte Danny Trejó-t.