Évek óta húzodik a Szárnyas fejvadász folytatásának az ügye, a Variety-nek adott interjújában Ridley Scott végre előállt pár konkrét információval. A filmet 2015-ben tervezik leforgatni, Scott elállt a rendezéstől, producerként fogja egyengetni a projekt útját. A folytatást az eredeti film forgatókönyvén is dolgozó Hampton Fancher írja, de Scott is kivette a részét az írásból.

A legjobban talán az izgat mindenkit, hogy vajon Harrison Ford feltűnik-e a második részben. A válasz: igen, benne lesz. Scott arról mesélt, hogy egy három felvonásos történetet találtak ki, és Ford a film utolsó harmadában fog színre lépni. A Szárnyas fejvadász folytatása az első rész főszereplőjének, az unikornissal álmodó Deckard megtalálásáról fog szólni.

Ridley Scott és Harrison Ford a Szárnyas fejvadász forgatásánForrás: Mokép

Egy fontos kérdést nyitva hagyott Scott. Nem tudni, hogy ki rendezi majd a filmet. Mi két éve Ridley fia, Luke Scott mellett tettük le a voksunkat, aki Loom című rövidfilmjében sikeresen idézte meg apja kultikus filmjének melankolikus hangulatát. A link mögött megnézhető a teljes rövidfilm.