Ne felejtsük el, hogy jövőre a Star Wars hetedik és a Jurassic Park negyedik része mellett a Terminator 5 is igényt tart majd a pénzünkre. Nemrég élesedett a Terminator Genisys-re keresztelt új epizód honlapja, amelyen egy visszaszámláló jelzi, hogy kevesebb mint két nap múlva (magyar idő szerint pontosan csütörtökön este tíz órakor) érkezik a film első előzetese. A site-ra már most felkerült egy mozgó plakát, amelyen a T-800-as jól ismert koponyája válik porrá, mintha csak egy homokóra lenne.

Korábban írtunk arról, hogy az alkotók az alacsonyabb korhatárbesorolás reményében sajnálatos módon visszavesznek majd a brutalitásból, illetve egy másik cikkben részletesen kiveséztük a film történetét. A Terminator: Genisys-t a Thor: Sötét világ-ot is jegyző Alan Taylor rendezi, a film 2015. július 1-jén érkezik a mozikba, de már két újabb folytatást is terveznek terveznek hozzá 2017-re és 2018-ra.

A 67 éves Arnold Schwarzenegger ismét visszatér Terminátorként, Sarah Connort a Trónok harca sorozat Daenerys Targaryenjeként ismert Emilia Clarke játssza, a legutóbb A majmok bolygója - Forradalom-ban látott Jason Clarke lesz John Connor, hűséges katonatársát, Kyle Reese-t pedig Die Hard 5-öt Magyarországon forgató Jai Courtney alakítja.