Hírt adtunk már a Suicide Squad című DC-képregényfilm formálódó szereplőgárdájáról, most a Warner előállt az Öngyilkos osztag teljes névsorával. Will Smith, Tom Hardy, Jai Courtney, Jared Leto, Margot Robbie és Cara Delevingne fogja alkotni a gonosztevőkből álló csapatot, akiket a kormányzat lehetetlen küldetések elvégzésére bérel fel, és cserébe eltekint az addigi bűneik felhánytorgatásától.

Will Smith Deadshotot alakítja, aki eredetileg Batman ellenfele volt, és egy bérgyilkos, aki azzal büszkélkedik, hogy sohasem téveszti el a célpontját. Gyerekkorában véletlenül a saját testvérét lőtte el, ez a trauma okozza a halálvágyát, és hajtja a rögeszméjét, hogy soha többé nem téveszthet. Smith eddig csupán a Hancock című filmben alakított szuperhőst, bár a Men in Black – Sötét zsaruk és folytatásai is képregény-adaptációk voltak.

Tom Hardy egy legendás háborús hős fiát, Rick Flaget alakítja, akinek komoly mentális problémái vannak, és aki nem szereti, hogy bűnözőkkel kell együtt dolgoznia. A képregényben vezette már a csapatot, azonban Will Smith-t nehezen tudjuk sima tagként elképzelni.

Suicide SquadForrás: DC Comics

Joker a legismertebb gonosztevő az osztagban, akit ezúttal Jared Leto alakít, Harley Quinn nevű barátnőjét pedig A Wall Street farkasá-val berobbant Margot Robbie játssza el. A Terminátor ötödik részében is szerepet kapó Jai Courtney lesz Boomerang, aki nem meglepő módon ügyesen használja a bumerángot, az eddig inkább modellként ismert Cara Delevingne (Anna Karenina) ölti magára a varázserővel bíró Enchantress jelmezét, akinek elég a saját nevét kimondania és rögtön átváltozik.

Jesse Eisenberg hiányzik a névsorból, aki Lex Luthort játssza a  Batman v Superman: Dawn of Justice-ban, és szó volt arról, hogy a Suicide Squad-ban is feltűnik. A film főgonoszát játszó színészt még nem választották ki, Viola Davis, Octavia Spencer és Oprah Winfrey versenyzik Amanda Waller szerepéért. A Suicide Squad-ot David Ayer (Harag) rendezi, és 2016. augusztus 6-tól lesz látható a mozikban.