Kiss Ádámot nem hagyják szóhoz jutni

2014.12.04. 17:20

Kijött a Dumapárbaj című új magyar vígjáték előzetese, amelyben Hadházi László és Kiss Ádám félig önmagát alakítja, vagyis két stand-up komikust. A poénok köré egy történetet is felépítettek, amelyben egy kiöregedő sztár és annak fiatal riválisa feszül egymásnak. Hadházi karaktere egyedül már nem elég népszerű ahhoz, hogy tovább vigye a showműsorát, a Kiss Ádám által alakított Nagy Tóbiásért azonban egyre jobban megveszik a közönség.

Az előzetesnek több meglepő részlete is van. Eszenyi Enikő felismerhetetlen göndör hajával és bozontos szemöldökével, ha nem ívódott volna belénk a hangja, csak akkor jöttünk volna rá, hogy szerepel a filmben, amikor kiírják a végén a nevét. Gubík Áginak az a kétes megtiszteltetés jutott, hogy idén ez már a második előzetes, amiben félmeztelenül mutatják (a Liza, a rókatündér-ében egy gumilabdán pattog szex közben). Kiss Ádám pedig meg sem szólal. Gondolom, a következő trailerre tartogatják a humorista poénjait.

A Dumapárbaj-t Paczolay Béla (Kalandorok) rendezte, szerepel még benne Jordán Adél, Kamarás Iván, Kovács Lajos és Vajdai Vilmos, a mozikban január 15-től lehet megnézni.