Két órával a meghirdetett időpont előtt felkerült a netre a Terminator Genisys első előzetese. A kiszivárogtató maga Arnold Schwarzenegger volt, aki nem tudott várni, és előbb kirakta a Facebook-oldalára, azzal a betonkemény szöveggel, hogy a terminátorok nem várnak az idővonalakra, hanem megteremtik őket. Az öreg ottmaradt a gép előtt, és elég merész öltözetben kezdett el válaszolgatni a rajongók kérdéseire. 

Tegnap egy tizenöt másodperces, a terminátorokra koncentráló elő-előzetessel vezették fel a mai, immáron az emberi szereplőket is bemutató trailert. A Terminátor ötödik része újrakezdi, aztán egy új irányba viszi el a sorozatot. Az a része nem változott a történetnek, hogy a jövőben háború dúl az emberek és a Skynet között, és a sebhelyes arcú John Connor (Jason Clarke) visszaküldi hűséges katonatársát, Kyle Reese-t (Jai Courtney) 1984-be, hogy védje meg az anyját.

A Terminator: Genisys magyar szinkronos előzetese

Reese-t azonban nem az fogadja a múltban, mint amire felkészítették, vagy mint amit az első részben láttunk. Schwarzenegger ismét visszatér, viszont már nem a gyilkolás a fő feladata, hanem apai teendőket lát el. Azzal csavartak egyet a történeten, hogy Sarah Connor (Emilia Clarke) védőangyalává szegődött a volt kormányzó.

Teljes gőzzel rámentek a nosztalgiára, és már az előzetesben elsütik a Terminátor-filmek híres mondatát: "Gyere velem, ha élni akarsz!" Schwarzenegger sem fér a bőrébe, mielőtt kamikaze-repülésbe kezdene, az hagyja el a száját ki tudja hanyadszorra már, hogy "Visszajövök".

A Terminator: Genisys angol nyelvű előzetese

Thor: Sötét világ-ot jegyző Alan Taylor rendezi a filmet, amelyet 2015. július 1-jére mutatnak majd be a mozik. A tervek szerint trilógiává fogják bővíteni a Terminator: Genisys-t.

A Terminator Genisys plakátjaForrás: UIP Dunafilm