Kijött egy újabb előzetes a Beépített hiba című, marihuánafüstbe burkolózó, hibbant krimihez, és mi majd kiugrunk a bőrünkből, hogy végre láthassuk Paul Thomas Anderson (Magnólia, Vérző olaj) filmjét. A narrátor szerint a paranoia uralja Amerikát a hatvanas évek végén, és ezt a furcsaságoktól hemzsegő képek is alátámasztják.

Annyi őrületséget sűrítettek a trailerbe, hogy csak többszörös megnézéssel lehet azt feldolgozni. Van itt horogkeresztet az arcán viselő férfi, járókelőket fellökő rendőrök, orrát túró FBI-os, lehetetlen frizurák és ruhák, és persze a magánnyomozó segítségét kérő titokzatos nő. Ebben a felbolydult világban kellene Joaquin Phoenix-nek egy emberrablási ügy végére jutnia.

A filmőrültek biztos felkapják arra az információra a fejüket, hogy a külföldi oldalak előszeretettel emlegetik John Frankenheimer Második lehetőség-ét és Robert Altman A hosszú bucsú-ját a Beépített hiba előképeiként. A filmben szerepel még Reese Witherspoon, Josh Brolin, Owen Wilson, Jena Malone, Martin Short és Benicio Del Toro, a titokzatos nőt pedig, akinek mindenki a nevét akarja tudni, aki rákattintott az előzetesre, Katherine Waterston-nak hívják. Azt viszont még mindig nem tudni, hogy bemutatják-e egyáltalán itthon a filmet, és ha igen, mikor.