Két hónapja írtunk David O. Russell balsorsú filmjéről, az egykor Nailed címen ismert romantikus szatíráról, amit a rendező sosem fejezett be és a sztárszereplők (Jake Gyllenhaal, Jessica Biel, James Mardsen) ellenére is úgy tűnt, örökre dobozban marad. Tavaly év végén azonban felpörögtek az események és a film új címet (Politics of Love) és új vágót kapott, azzal a céllal, hogy 2015-ben végre moziba kerüljön.

Mostanra már pontos bemutató időpont is van, Amerikában február 20-án érkezik a mozikba, de február 10-től már VOD-n is kijön, így várhatóan sok magyar számítógépre is megtalálja az útját egy nappal később.

A Nailed forgatása óta zsinórban három Oscar-jelölést begyűjtő O. Russell persze elhatárolódott a projekttől (a trailer végén rendezőként egy bizonyos Stephen Greene van feltüntetve) és lehet, hogy ő nem engedi, hogy az eredeti címet használják, mert most egy másik béna címmel álltak elő: Accidental Love.

A friss előzetes viszont nem annyira riasztó, bár az Obamacare előtti "nincs biztosítása, ezért nem látják el" alapkonfliktus 2015-ben már nem hat túl aktuálisnak, de Gyllenhaal miatt úgyis megnézzük.

Az Accidental Love plakátjaForrás: Millennium Entertainment