Véletlenül kihirdethették a vasárnapi Golden Globe két fő nyertesét

2015.01.10. 13:38

Még az is lehet, hogy idő előtt kiszivárgott a Golden Globe két legfontosabb kategóriájának a győztese. A Deadline Hollywood írja, hogy pénteken egy rövid ideig a Golden Globe hivatalos honlapján a tavalyi nyertesek alatt azt lehetett olvasni, hogy a legjobb drámai filmek közül a Selma lett a befutó, míg a musicalek és vígjátékok versenyében a Vadregény győzött.

Ezt azt információt aztán gyorsan leszedték az oldalról, és azt mondták, hogy csupán a vasárnapi élő gálára tesztelték a site-ot, egy hibából kifolyólag ezt a látogatók is követhették és a nyertes filmcímeket találomra választották ki a jelöltek közül. Vasárnap éjszaka kiderül, valójában mekkora hibát vétettek a honlap üzemeltetői.

Egy kocka a Selma című filmbőlForrás: Paramount Pictures

A Selma a Foxcatcher, a Sráckor, a Kódjátszma és A mindenség elmélete című filmekkel versenyez a díjért, a Vadregény-nek pedig a Birdman - Avagy (a mellőzés meglepő ereje), A Grand Budapest Hotel, a Büszkeség és bányászélet és a St. Vincent nehezíti meg a dolgát. A gálát nálunk is élőben lehet majd követni.