Ön tudja, hogy mit fog csinálni Valentin-napon, vagy ha úgy jobban tetszik, Bálint-napon? Nekünk még gőzünk sincs róla, az Universal azonban mindent megtesz, hogy A szürke ötven árnyalatá-t válasszák az emberek romantikus programnak, és a Golden Globe-gála idején egy új tévészpottal hirdették a szadomazo szerelmesfilmet.

Most láthatjuk először a dúsgazdag férfi édesanyját (Marcia Gay Harden), de emellett nem sok újdonságot tartalmaz a szpot az előző előzeteshez képest. Továbbra is a romantikus lelkünket próbálja előhívni, illetve a kíváncsiságunkra játszik rá, hogy vajon milyen perverz játékok folyhatnak abban a szobában. A fantáziánknak azért szabjuk határt, mivel a film elkerülte a legmagasabb korhatárbesorolást, R-jelölést kapott Amerikában, vagyis 17 év alatt csak felnőtt kíséretében lehet majd megnézni a filmet. Ez azt jelenti, hogy igazán durva dolgokra ne számítsunk.

A kontrollmániás, üzletembert Jamie Dornan játssza a félénk Anastasiát pedig Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalatá-t február 12-től tűzik műsorukra a magyar mozik.