Zimány Lindát kihagyták a Jude Law-film előzeteséből

2015.01.13. 15:45

A kém (Spy) című akcióvígjátékot múlt tavasszal forgatták Magyarországon, a legtöbben az elhíresült Zimány Linda-videó kapcsán emlékezhetnek rá, amelyben a magyar celebet a talaj részeg Jude Law próbálja felszedni egy fővárosi szórakozóhely pultjánál. Most kijött az első előzetes, és akárhogy is sasoltunk, a filmben elméletileg szereplő Zimány Lindát nem szúrtuk ki benne. A kém főszereplője egyébként Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek), aki egy terepmunkában tapasztalatlan CIA-ügynököt alakít.

Az előzetes első másodpercei még komolyságot sugároznak, Jude Law szmokingban, fegyverrel a kezében cserkész be egy férfit, de aztán jön egy tüsszentés, és minden megváltozik. McCarthy irodakukac karakterének nagyon elege van abból, hogy sosem mozdul el a számítógép elől, ezért kap az alkalmon, és jelentkezik a feladatra, amikor egy balul elsült küldetés miatt egy új embernek a helyszínre kell utaznia. A helyszín Budapest (vagy az a város, amelyet Budapest helyettesít), és szerencsénkre sok ismerős épületet és utcát kiszúrhatunk. McCarthy például a Bazilikától egy utcányira borul fel a robogójával.

A filmhez a Balatonnál is forgattak jeleneteket, Paul Feig (Koszorúslányok, Női szervek) rendezte, szerepel még benne Rose Byrne, Jason Statham, 50 Cents és Kamarás Iván, a magyar mozik május végétől vetítik.

A kém című film plakátjaForrás: InterCom