Leonardo DiCaprio sosem volt még ilyen csapzott

2015.01.22. 09:38

Az Entertainment Weekly jóvoltából már fotókon is láthatjuk a hegyi emberré átvedlő DiCapriót a The Revenant című túlélőfilm forgatásán. A színész rongyokban, koszosan, bozontos szakállal és hajjal, de annál nagyobb eltökéltséggel céloz a puskájával.

Alejandro González Iñárritúval, a kilenc Oscar-díjra jelölt Birdman rendezőjével forgatja a filmet Kanadában, amely egy 19. század első felében élt prémvadász viszontagságait meséli el. Miután egy medve rátámadt és súlyosan megsebesítette, Hugh Glass kétszáz mérföldet gyalogolt, csak hogy móresre taníthassa a társait, akik nem segítettek rajta. A The Revenant további szerepeiben Tom Hardy-t, Will Poultert és Domnhall Gleesont láthatjuk majd.

Leonardo DiCaprio a The Revenant című filmbenForrás: Entertainment Weekly

A Birdman-hez hasonlóan most is nagy technikai bravúrra készül a rendező Emmanuel Lubezki operatőrrel karöltve. Olyan tiszta formájában akarják ábrázolni a természetet, amilyenben csak lehetséges. A civilizációtól minél jobban eltávolodva forgatnak, és csak természetes fényt használnak. Ez lényegesen meghosszabbítja a forgatás időtartamát, hiszen Kanadának ezen a részén, télen, minden nap csak pár óráig van elég fény a felvételek készítéséhez. A The Revenant idén karácsonykor debütál az amerikai mozikban.

Alejandro González Iñárritu és Leonardo DiCaprio a The Revenant című film forgatásán.Forrás: Entertainment Weekly