Megvannak a Szellemirtó asszonyok

2015.01.27. 23:54

Ha valaki még kételkedett abban, hogy újraindul a Szellemirtók-sorozat, akkor most már tényleg ideje megbarátkozni a gondolattal. Paul Feig (Koszorúslányok, Női szervek) tavaly tavasszal vállalta el a film rendezését, és beszélt arról, hogy női főhősökkel képzeli el a rebootot, most pedig ki is választotta a négy színésznőt, akik majd a szürke kezeslábasokba bújhatnak.

Az új Szellemirtók pedig:

Melissa McCarthy (44 éves) - A Szívek szállodája nagyszájú Sookie-jaként ismertük meg, a nagy mozis áttörése a Koszorúslányok mellékszerepe volt, amiért Oscar-díjra is jelölték. Azóta megbízhatóan csalogatja be a nézőket a moziba, még a bénább filmjei (Személyiségtolvaj, Tammy) is iszonyatosan sikeresek. Tavaly írtunk róla egy kimerítő portrét.

Melissa McCarthy és Kristen WiigForrás: AFP

Kristen Wiig (41 éves) - Hét évet húzott le a Saturday Night Live-ban, egy csomó szuper vígjátékban játszott epizódszerepeket (Felkoppintva, Lepattintva, Adventureland), aztán megírta a Koszorúslányok forgatókönyvét és eljátszotta a film főszerepét. Mostanában láthattuk menő független filmben (The Skeleton Twins), és Ben Stiller kissé elbaltázott Walter Mitty-remake-jében is. Bővebben ebben a cikkben foglalkoztunk a színésznővel.

Leslie Jones (47 éves) - Veterán stand up komikus, 28 éve gyakorolja a szakmát. Tavaly óta a Saturday Night Live szereplője, legutóbb Chris Rock Top Five című nagyon jól fogadott vígjátékában játszott.

Leslie Jones és Kate McKinnonForrás: AFP

Kate McKinnon (31 éves) - 2012 óta erősíti a Saturday Night Live gárdáját, ő az első vállaltan leszbikus állandó szereplő a műsor negyvenéves történetében. Filmekben még nem vetette különösebben észre magát, na, de majd most.

A The Hollywood Reporter cikke szerint az új Szellemirtók-filmet nyáron forgatják New Yorkban, az amerikai premier 2016. július 22-én lesz.

Paul Feig és Melissa McCarthy aktuális közös filmjét, a Magyarországon forgatott A kém című komédiát május végétől vetítik nálunk a mozik.