A Good Bye Lenin! és a Hajsza a győzelemért főszereplőjével, Daniel Brühllel bővült az Amerika Kapitány harmadik részének szereplőgárdája. Az ifjabbik Zémó Bárót, teljes nevén Helmut Zénót alakítja, aki apja nyomdokain haladva, náci ideológiát vall és Amerika Kapitány elpusztításán fáradozik. Jokerhez hasonlóan ő is belesett egy nagy tartály saját fejlesztésű csodavegyszerbe, amitől az arca elolvadt, és folyós viaszhoz hasonlít.

Az Amerika Kapitány: Civil Wara Marvel-képregények polgárháborús történetszálát dolgozza fel, melyben két frakcióra bomlanak és harcolni kezdenek egymással a szuperhősök. A kiváltó ok egy kormányrendelet, mely szerint a szuperhősöknek regisztrálniuk kell magukat, és fel kell, hogy fedjék a kilétüket. Vasember támogatja a rendeletet, Amerika Kapitány azonban az emberi jogok megcsorbításaként éli meg, és követőivel ellenállásba vonul. Az Empire értesülése szerint Zémó Báró Tony Starkkal fog nehézkesen működő szövetségre lépni, de közben megvannak a saját tervei is.

Daniel Brühl a Becstelen Brygantik című filmbenForrás: UIP-Duna Film

Az Amerika Kapitány: Civil War-t a második rész után ismét Joe és Anthony Russo rendezi, a filmet 2016. április 29-én mutatják be Európában.