Tom Cruise már nagyon ugrálna a tetőkön

2015.01.27. 13:59

2015 tele lesz filmes folytatásokkal. Eddig úgy volt, hogy a Mission: Impossible ötödik részére kell a legtovább, karácsonyig várni, de most a forgalmazó előrehozta a premiert, és már július 31-én bemutatják a filmet. Ez azt jelenti, hogy hamarosan indul a marketingkampány, sietni kell, hiszen eddig szinte semmit nem árultak el a filmről, a legizgalmasabb hír az volt, hogy a forgatáson Tom Cruise egy repülőgép külsejéhez volt kikötve, miközben az repült.

A premier elmozdításának több oka is lehet: decemberben jön ugye az új Star Wars-film, amire még a tibeti jakpásztorok is jegyet fognak venni, illetve amiatt is aggódhatott a Paramount, hogy decemberre már mindenkinek elege lesz a titkosügynökökből. Idén mutatják be a Kingsman: A titkos szolgálat-ot, a The Man From U.N.C.L.E.-t és a legújabb Bond-filmet is.

Christopher McQuarrie és Tom CruiseForrás: AFP

A július 31-re időzített felhozatal nem tűnik erősnek, jelenleg Jake Gyllenhaal Southpaw című bokszolós sportfilmjéről, a Holtpont remake-jéről és Ryan Reynolds Selfless című filmjéről tudjuk, hogy ezen a hétvégén rajtol el. A Mission: Impossible 5-öt Christopher McQuarrie (Jack Reacher) rendezi, szerepel még benne Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames, új szereplőként üdvözölhetjük majd Rebecca Fergusont és Alec Baldwint.