A mókás hóembernek torkán akad a falat

2015.02.03. 12:15

Március 15-től láthatjuk majd a magyar mozikban a Jégvarázs hétperces folytatását, az élőszereplős Hamupipőke előtt fogják vetíteni. Azt már tavaly ősszel is tudni lehetett, hogy a Frozen Fever (nálunk: Jégvarázs - Party láz) című kisfilmben Anna hercegnő születésnapját fogják ünnepelni, és a bonyodalmakat ismét Elsa jeges képességei okozzák. Most azonban érkezett öt fotó a kisfilmből, illetve újabb információmorzsákhoz jutottunk.

Például megtudtuk, hogy a kalamajkát egészen konkrétan Elsa náthája fogja előidézni. "Elsa nem úgy náthás, ahogy más" - mondta erről az egyik rendező, és nekünk rögtön az ugrott be, ahogy a csillogó királylányruhás szőkeség hóvihart tüsszent, és lavinát fúj a zsepibe. Vagy a láz miatt váratlanul beköszönt a kánikula?

Ennél még izgalmasabb, hogy öt darab kép is napvilágot látott a kisfilmből, ebből az egyiken kedvencünket, Olafot, a mókás hóembert kapták rajta az emeletes szülinapi torta megdézsmálása közben. A fotók alapján hatalmas partira készülődnek a palotában.

A kisfilmet a Jégvarázs-t is jegyző rendezőpáros rakta össze, Chris Buck és Jennifer Lee. Nyilván nem hiányozhat belőle egy új sláger sem, a Jégvarázs betétdaláért Oscar-díjat kapó házaspár fogja írni azt is.