Fura, de csak most gondoltam bele, hogy Sandra Bullock 28 éves karrierje során még sosem játszott gonosz figurát (továbbá az is érdekes, hogy egyik filmjében sem láttuk meghalni). Az Átkozott boszorkák-ban legalább véletlenül megmérgezett egy pasast, de abban sem volt egy igazi szemétláda, csak egy boszorkány, aki számára inkább csak nyűg volt, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezik. A Minyonok-ban viszont végre egy valóban elvetemült nőt játszhat, vagy legalábbis a hangját kölcsönözheti egynek.

A Minyonok új előzetese amiatt szokatlan, hogy nem próbál letaglózni gyors vágásokkal és vizuális csinnadrattával, hanem komótosan vezet be a történetbe. 1968-ban járunk, a minyonok még keresik az ideális gonoszt, akit szolgálhatnának (a Grúval való találkozásig évtizedek vannak hátra), Orlandóba stoppolnak, hogy részt vegyenek a Gonosz-börzén, és ott a bűvkörébe vonja őket a szupergonosz Scarlet Overkill (ő szólal meg Bullock hangján). Jópofa az egész, és remek húzás a Break on Through (To the Other Side) című Doors-szám, illetve Jimi Hendrix Foxy Lady-jének használata.

Már van magyar szinkronos verzió is a trailerből. Először azt gondoltam, hogy nagy bénaság volt az Overkill nevet Túlölőnek fordítani, de aztán rájöttem, hogy zseniális. Azt viszont nem értem, miért emlegetik benne Sandra Bullockot, hiszen nem az ő hangját halljuk, hanem Für Anikóét. A Minyonok július 9-én jön a magyar mozikba.