Ironikus, hogy Jennifer Lopez mozis karrierjének pont egy olyan film adhat új lökést, amellyel kapcsolatban mindenki egyetért abban, hogy rémesen rossz. A tíz évvel ezelőtti Anyád napja óta a színésznő egyik filmje sem volt igazán sikeres, viszont a mindössze négymillió dollárból készült A szomszéd fiú már másfél hét alatt a költségvetése több mint hatszorosát hozta vissza.

A filmben Lopez egy válófélben lévő irodalomtanárnőt alakít, akire ráhajt a tinédzser fiú a szomszédból. A nő egy darabig ellenáll a csábítónak, de végül beadja a derekát, az együtt töltött éjszaka után a srác azonban átmegy pszichopata zaklatóba. Az eredmény állítólag egy röhejesen túltolt thriller, amin izgulni alig, hahotázni viszont annál inkább lehet.

Jennifer Lopez és Ryan Guzman A szomszéd fiú című filmbenForrás: UIP Dunafilm

A szomszéd fiú-t úgy harangozták be, hogy ez lesz a film, amiben a 45 éves színésznő újra pucérkodni fog (utoljára az 1997-es Halálkanyar-ban meztelenkedett a vásznon), illetve egy kivételesen merész szexjelenetet is bevállal. A filmből kiszivárgott részlet alapján mondhatjuk, hogy a kettő közül csak az utóbbi teljesült valamennyire, mert a szex valóban meggyőző és erotikus, de a partnere úgy markolássza Lopez melleit, hogy azokat nem tudjuk rendesen szemügyre venni. A szomszéd fiú március 26-án érkezik a magyar mozikba.