A SPECTRE marketingesei nem hagyják, hogy elfeledjük, jelenleg is forog legújabb Bond-film, és kiadtak egy másfél perces werkfilmet. Először Lea Seydoux győzköd minket, hogy mennyire gyönyörű hely Sölden (ez egy Tirolban található síparadicsom), de látva a nagy fehérséget mögötte, ezt győzködés nélkül is elhisszük neki. Mindenki figyeljen oda Dave Bautista mókás vallomására, minden bizonnyal neki okozza a legtöbb örömet az ausztriai forgatás.

A stábtagok már jóval személytelenebb témáról, a magashegyi forgatás nehézségeiről beszélnek, és azt ígérik, a Söldenben felvett akciójelenet káprázatos lesz. Őfelsége titkosszolgálatában juthat sokak eszébe a werkfilm láttán, az a Bond-film játszódott jelentős részben az Alpokban, és szerepelt benne egy mai szemmel is tetszetős síelős hajsza.

Daniel Craig nem szólal meg a videóban, viszont láthatjuk lőni, és az első hivatalos, Craiget ábrázoló jelenetfotó is megjelent a filmből. A SPECTRE-ben felbukkan még Monica Belluci, Naomi Harris, Cristoph Waltz, Ralph Fiennes és Ben Whishaw, a magyarországi bemutató november első felében várható.

Daniel Craig a SPECTRE című filmbenForrás: Fórum Hungary