Így röhög a világ A szürke ötven árnyalatán

A szürke ötven árnyalata paródia
Vágólapra másolva!
Rajong érte vagy utálja? Igazából mindegy, ezt az összeállítást így is, úgy is élvezni fogja. A szürke ötven árnyalatá-t övező őrület nagyságát mi sem jelzi jobban, hogy a film csak ezen a héten jelent meg, mégis paródiák tömkelege jelent már meg róla az interneten. Kiválogattuk a legjobbakat. Cicák, magyar szürkemarhák és Lego-figurák is rákaptak a szadomazó szexre, Emma Stone és Scarlett Johansson vicces lett volna Anastasia Steele szerepében, a Mikulás pedig sokkal perverzebb, mint Mr.Grey. 
Vágólapra másolva!

1. A szürke ötven árnyalata szereplőválogatás (Saturday Night Live)

A sikerregény szerzőjének kifejezett kérése volt, hogy ismeretlen színészekkel valósuljon meg a filmváltozat. Na de mi lett volna, ha Hollywood nagyjai vetélkednek a két főszerepért? Ezzel az ötlettel játszottak el a Saturday Night Live-ban. Többek között Seth Rogen és Emma Stone, illetve Scarlett Johansson és Christoph Waltz próbálkozik a válogatáson.

- - -

2. A szürke macska ötven árnyalata

Cuki kismacskákkal bármit el lehet adni. Most éppen azt bizonyítja két cuki szőrmók, hogy cicákkal is kasszasiker válna A szürke ötven árnyalatá-ból.

- - -

3. A szürkemarha ötven árnyalata

Mire gondol először egy tisztességes magyar ember, ha azt hallja, hogy A szürke ötven árnyalata? Hát persze, hogy a hortobágyi pusztában lebzselő szarvasmarhákra! A szadomazót pedig hagyjuk csak meg a perverzitásban fuldokló nyugat ópiumának.

- - -

4. A szürke ötven árnyalata (Jégvarázs-változat)

Nem egy forradalmi ötlet összeturmixolni két teljesen eltérő műfajú film hangját és képét, de ez az előzetes annyira jól sikerült, hogy azon kattogok, kellene egy perverz Disney-rajzfilm, tuti siker lenne.

- - -

5. A szürke ötven árnyalata (Lego-változat)

Legóból bármit meg lehet építeni, Legóval bármit el lehet játszani - most éppen Anastasia és Christian kerülgeti egymást a kockákból felépített világban. Vannak olyan gonosz vélemények, amelyek szerint a játékfigurák nem maradnak el életszerűségben a két színésztől.

- - -

6. Vanessa Bayer a liftben (Audi-reklám)

A Saturday Night Live-ból ismert komika beöltözött Anastasiának, és eljátszotta, hogy interjút megy csinálni Christiannel, de már a liftben sem tudta türtőztetni magát. Előkerülnek a szadomazó szex szokásos kellékei, de csak nem akar senki kötélnek állni.

- - -

7. Jean Grey ötven árnyalata

Ezt a labdát is le kellett valakinek csapni. Az X-Men egyik mutánsát Jean Grey-nek (Famke Janssen) hívják, aki egy igencsak domináns szeretőt tudhat magáénak - Farkast (Hugh Jackman).

- - -

8. A Mikulás ötven árnyalata

Félénk elfnő interjút jött készíteni a Télapóhoz, de hamarosan már az ölében ül, és pillanatok választják el attól, hogy a Mikulás megigya a tejét és elfogyassza a sütijét - értik, hogy gondolja. A Tapló Télapó után megérkezett Szadomazó Mikulás, aki a rénszarvasait sem hanyagolja el.

- - -

9. Az élvezet ötven árnyalata (óvszerreklám)

Emlékeznek arra, amikor a Jackass végén kiírták, hogy ezt ne próbálja ki otthon? Ugyanezt kellene A szürke ötven árnyalata-regény hátlapjára is kiírni, különben sok új kalandokra vágyó párt érhetnek kellemetlen meglepetések. Így nézne ki A szürke ötven árnyalata a valóságban. Nem biztos, hogy azt akarja a másik fél, hogy öltözz be ninjának, amikor arra utal, hogy legyél titokzatos.

- - -

10. Steve Buscemi ötven árnyalata

A végére hagytuk a legjobbat. A trailerből eltűnt Jamie Dornan, helyette Steve Buscemi fűzi be a félénk egyetemistacsajt. Ez a mosoly, ez az arcberendezés - rá aztán tényleg illik Anastasia vicces megjegyzése, hogy Christian úgy néz ki, mint egy sorozatgyilkos.