Két újabb képet adtak ki az új Bond-filmhez, először csodálhatjuk meg a rendező intelmeit figyelmesen hallgató Lea Seydoux-t és a fenyegetően hátrapillantó Dave Bautistát.

Monica Belluccihoz hasonlóan, az Adele életé-ből és a Mission: Impossible 4-ből ismert francia színésznő is próbál elszakadni a Bond-filmek hagyományos nőábrázolásától. Karakterét, Dr. Madeleine Swannt nem tartja Bond-lánynak, és mindent megtesz azért, hogy ez majd a nagyvásznon is látszódjék. Ő nem fogja sóhajtozva kiejteni a szuperkém keresztnevét, illetve nem egy harcias nő a karaktere. Swann "orvos, ő másképpen küzd".

Sam Mendes és Lea Seydoux a SPECTRE forgatásánForrás: Empire

A galaxis őrzői izomkolosszusaként látott Bautista fenyegetően mocorog a kocsiban, de azért a legnehezebb feladat számára a járműbe való beszállás lehetett. A színész két kérdést tett fel Sam Mendes rendezőnek, mielőtt elfogadta volna a szerepet. Arról érdeklődött, hogy egy vagány gazfickót kell-e eljátszania, illetve hogy intelligens-e. Mindkét kérdésre igennel felelt Mendes, és ettől Bautista megnyugodott. Örül, hogy egy olyan karaktert játszhat el, "aki tudja, mi az a metafora".

Dave Bautista a SPECTRE című film forgatásánForrás: Empire

Fordul a kockaSPECTRE-ben: mivel csupa új ember veszi körbe az ügynökségnél (Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris), most az eddig forrófejüként elkönyvelt James Bond lesz a tapasztaltabb, a bölcsebb. Az új Bond-film várhatóan november elején jut el Magyarországra