"Van egy erős jelentünk Matthiasszal, amiben senki nem fogja a nyelvhelyességet figyelni, mert ütjük-vágjuk egymást szex közben" - mondta Osvárt Andrea decemberben, amikor a Der Nanny című német filmjéről mesélt az Origónak. Matthias alatt a vígjáték 34 éves társrendező-főszereplőjét, Matthias Schweighöfert értette, aki hazájában nagy sztárnak számít olyan filmek miatt, mint a Micsoda férfi, a Barátság!, és a Fülenincs nyúl két része, de feltűnt a Tom Cruise-os Valkűr-ben, illetve ő játszotta a 2008-as A vörös báró címszerepét is.

A Der Nanny főhőse egy Clemens (Schweighöfer) nevű építész, aki élete legnagyobb projektjén dolgozik, amihez pár embert még ki kell paterolni a lakásukból, hogy ledúrhassanak egy épületet. Ebben a stresszes időszakban nincs ideje a gyerekeivel foglalkozni, ezért egy dadára bízza őket. A feladatot egy Rolf nevű pasi kapja, akiről Clemens nem tudja, hogy ő az egyik kipaterolt lakó, és bosszút forral. A film március 26-án kerül a németországi mozikban, itt a legújabb előzetese.

Az előzetesben ugyan pár pillanatra feltűnik Osvárt Andrea is, de csak decens miniruhában üldögél egy limuzinban, illetve pezsgőt bont és koccint a főhőssel, ütlegelős szexnek nyoma sincs. A filmet gyártó cég showreeljében azonban megtaláltuk az alábbi a rövid részletet a filmből, amely az emlegett jelenetből lehet: a fehérneműre és harisnyatartóra vetkőzött, láthatóan felajzott magyar színésznő a nyakkendőjénél fogva ráncigálja Schweighöfert a földön.

Megkerestük Osvárt Andreát, aki elárulta, hogy egy amerikai üzletasszonyt játszik a filmben, aki Berlinbe érkezik a nagy beruházás miatt. Az ő törtető figurája képviseli a Der Nanny-ben a rossz oldalt: a pénz, a hatalom, az érzéketlenség, a szívtelenség oldalát. Vért izzadt, hogy eljátssza ezt a szerepet, mert németül kellett beszélnie, és noha alapszinten tud németül, de nem volt könnyű számára a hosszú szövegeket átéléssel mondani. A filmben ő a női főszereplő, öt napot forgatott, és most nagyon várja a jövő keddi berlini premiert, amin részt fog venni.