Létezik olyan ember, aki A szállító 3 óta azt várja, hogy a moziban is folytatódjon a sorozat? Most kijött az első előzetes a The Transporter: Refueled című részhez, de még az eddigi filmek kedvelői is csak visszafogottan örülhetnek, mivel hiányzik belőle Jason Statham, és a pótléknak szánt Ed Skrein másfél perces belépője feledhetőre sikerült. Luc Besson új arcokkal újraindította a sorozatot, más viszont nem változott: egy elegánsan felöltözött férfi csomagokat szállít, és közben bajba keveredik. Most három, egymásra nagyon hasonlító szőke parókás nő száll be a kocsijába Monte Carlóban.

Ed Skreint egyesek The Dinnerlady P.I.M.P. néven előadó rapperként ismerhetnek, de a legtöbb ember a Trónok harcá-ból emlékezhet rá, ő játszotta Daario Naharist a harmadik évadban. A The Transporter: Refueled-et Camille Demarco (Veszélyzóna) rendezte, játszik még benne Ray Stevenson, Gabriella Wright, Radivoje Bukvic, Anatole Taubman és Tatiana Pajkovic. Egyik színész kapcsán sem szégyen, ha egyetlen filmjük sem ugrik be. Stevenson A beavatott-ban, majd A lázadó-ban játszotta az egyik főszereplő apját, Marcust, Bukvic pedig répát rágcsáló gonosz volt a Die Hard 5-ben.

Úgy tűnik, hogy a Halálos Iramban-sorozat mintájára lassanként az akciófilmek kötelező kellékévé válik a teljesen valószerűtlen, centire kiszámított kocsis ugratás. A The Transporter Refueled című filmet június közepén mutatják be Amerikában és Angliában, a magyarországi premierről nincsen információnk, de eddig mindhárom részt játszották a hazai mozik.

A szállító-ból 2012-ben tévésorozatot indítottak, amelyből két évad készült el, és az első tizenkét részben Osvárt Andrea volt az egyik női főszereplő.