Itt van a Mission: Impossible 5 első előzetese

2015.03.22. 18:48

Felgyorsultak az események a Mission: Impossible 5 háza táján. Már címe is van a legújabb résznek (Mission: Impossible – Rogue Nation), és kijött hozzá egy elő-előzetes, amely a holnap debütáló teljes trailert promózza, és nagy meglepetésünkre egész sok mindent megmutat.

Egy percnyi, igencsak bíztató képanyagot kapunk a szokásos összetevőkkel: szabadulás, motoros hajsza, nagy ugrások és robbanások, és a közben elejtett mondatokból már a történetre is következtethetünk. Engem az érdekel a legjobban, hogy Simon Pegg miért néz ki úgy az egyik pillanatban, mintha egy Hegylakó-film forgatásáról tévedt volna át.

Tom Cruise-nak és csapatának egy Szindikátus nevű, titokzatos szervezettel kell megküzdenie, amelynek a tagjai „ugyanarra vannak kiképezve”, mint Ethan Hunték. Simon Pegg karaktere egyenesen „anti-IMF”-nek nevezi őket, akik el akarják pusztítani az Impossible Force Missions-t, vagyis a céget, amelynek Hunték dolgoznak. Úgy tűnik, profi titkosügynökök fognak egymásra vadászni az ötödik részben. Az új szereplők közül felbukkan Alec Baldwin, aki a CIA vezetőjét alakítja, Rebecca Ferguson pedig néhány kecses rúgással mutatkozik be.

Az előzetest lezáró, a plakátra is felkerült repülőgépes mutatvány már most lélegzetelállítónak tűnik, holnap valószínűleg abból is láthatunk pár másodperccel többet, és a történet is jobban kirajzolódik majd. A Mission: Impossible – Rogue Nation-t július 31-án mutatják be Amerikában, biztosra vehetjük, hogy a magyar premierre sem kell majd sokkal többet várni.

A Mission: Impossible - Rogue Nation című film plakátjaForrás: Paramount