Az igazán durva A szürke ötven árnyalata még csak most jön

2015.03.25. 11:03

A szürke ötven árnyalata amerikai rajongói nemsokára az otthonaik melegében is átélhetik a film okozta izgalmakat, május 8-án adják ki a szadomazo románcot DVD és Blu-ray formátumban. A film mozis, illetve vágatlan változatban (Unrated) is fent lesz a lemezen, az utóbbihoz egy alternatív befejezés társul, de még nem ismert, hogy ez a változat hány perccel lesz hosszabb az eredetinél. Feltételezhető, hogy a szexjeleneteket bővítik ki bevállalósabb részekkel, és nem a barkácsboltban beszélget majd többet Ana és Christian.

Sam Taylor-Johnson rendező és E.L. James író megküzdött egymással a forgatáson, többek között abban sem tudtak megegyezni, hogy mi legyen az utoljára elhangzó szó a filmben. Végül James akarata érvényesült, a lemezeken tehát - ha nem csal a logikánk - Taylor-Johnson verzióját is láthatjuk majd.

A film mellett két órányi extra is helyet kap majd a lemezeken, a szokásos dokumentumfilmek és interjúk, illetve azt sem hagyhatták ki, hogy egy BDSM-szakértőt megszólaltassanak.

Sam Taylor-Johnson, Jamie Dornan és Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata forgatásánForrás: UIP Dunafilm

Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon mikor jön ki DVD-n A szürke ötven árnyalata, ugyanis március elsejével lejárt a Select Video szerződése a stúdióval, hosszabbítás nem történt, így jelenleg nincs hazai forgalmazója az Universal által kiadott DVD-knek és BD-knek. A rajongók helyében nem aggódnánk, valaki biztos le fog csapni a nagy üzlettel kecsegtető, szabad prédára.

Néznivaló:Az összes szexjelenet A szürke ötven árnyalatában