Tökös csaj zúzza le a hollywoodi fajankót

2015.03.26. 09:13

A Törtetők (Entourage) című nagy sikerű HBO-sorozat idén nyáron átköltözik a mozikba. Aki még nem hallott róla, annak itt van a történet dióhéjban: Vince Chase (Adrian Grenier) és gyerekkori barátai áttelepülnek Los Angelesbe, ahol a férfi színészi karrierje éppen beindult. A sorozat Mark Wahlberg saját élményein alapul, aki producerként vett részt az elkészítésében, és itt szereplőként is felbukkan.

A befutott, yachton dőzsölő Vince egy kockázatos álmot próbál megvalósítani. Csak akkor vállalja el egy százmillió dolláros szuperprodukciónak a főszerepét, ha ő is rendezi. Aztán persze semmi sem úgy történik, ahogy elképzelte, túllépi a költségvetést, összeveszik az ügynökével.

Már az előzetesben is számos hollywoodi híresség felbukkan: Wahlbergen kívül ott mosolyog Jessica Alba, Emily Ratajkowski, Ed O'Neil és Andrew Dice Clay, beint Liam Neeson, A feláldozhatók harmadik részével berobbant, eredetileg MMA harcos Ronda Rousey-val pedig nem hogy egy percet, még tíz másodpercet sem bír ki a ringben Vince egyik haverja. Az Entourage-t június 5-től vetítik az amerikai mozik.

A Törtetők-film új plakátjaForrás: Warner Bros.