Cikksorozatunkban sorra vesszük a legendás filmes pucérkodásokat, amelyek meghatározóak voltak szerzőink pszichoszexuális fejlődésében. Amy Smart a vékony, szőke szépségideált testesíti meg, akiről leghíresebb szerepében kiderült, hogy vagány csajként szeret irányítani, és az sem zavarja, ha videóra veszik. Pár évvel később azzal sokkolta a nézőket, hogy a nyilvános helyeken történő, durva szexben is benne van.

 

#36 - Amy Smart (Cool-túra, Tükrök, Crank 1-2)

Hiába van tündéri mosolya Amy Smartnak, és testesíti meg a szőke, vékony szépségideált, a név és egy kép alapján nem biztos, hogy mindenkinek beugrik, honnan is ismerős neki a színésznő. Mozgóképes karrierjét egy Lemonheads-videóklippel kezdte, amiben az talán a legizgalmasabb, hogy egy későbbi világsztár, Angeline Jolie is feltűnik benne, viszont egyértelműen Smart a főszereplő. Egy fiújában csalódott, de aztán a kádba belehuppanva már mosolygós lányt alakít.

A gyönyörű nőket felvonultató Csillagközi invázió-ban pár másodpercre felbukkant, de ez még mindig nem az a film, ami miatt emlékeznünk kellene rá. Ha viszont az mondom, hogy Cool túra, akkor már dereng, ugye? Ő az az egyetemista lány, akinek a tévedésből postára adott szexvideóját próbálja visszaszerezni a felvételen szintén szereplő fiú, és ezért a barátaival átautózza Amerikát.

A teljes szexvideót ugyan nem tudjuk megmutatni (aki látta a filmet, tudja, miért nem), de itt van az a rész, amikor Smart letámadja az ágyába visszahúzódó fiút. Ott dől el végleg a dolog, amikor a lány leveszi a pólóját. Kicsik a mellei, az arányokba azonban már nem lehet belekötni. Helye van a cikksorozatban Amy Smartnak, mert ahogy a film cselekménye is igazolja, ellenállhatatlan jelenség.

A Tükrök című horrorfilmben nyújtott fürdőszobai pucérkodása a váratlan fordulat és a jelenet irtózatos brutalitása miatt emlékezetes. Nem akarjuk lelőni a végét, legyen elég annyi, hogy borzasztó tud lenni, ha a saját tükörképünk fordul ellenünk. Smart még a Crank című akcióőrület két része miatt ugorhat be, amelyekben Jason Statham feleségét alakította.

Ritkán látott bravúr, hogy a második részben túl tudják szárnyalni azt az alapból is meghökkentő részt a Crank - Felpörögvé-ből, melyben Statham a zsúfolt utcán, álmélkodó járókelők gyűrűjében teszi magáévá a szőke nőt. Ez a nyíltszíni szex azért történt, mert a főhősnek magasan kell tartania a pulzusszámát, különben meghal. A folytatásban aztán tovább fokozódik a téboly: X-et formáló szigszalaggal takarták le a nő mellbimbóit, később pedig a lóversenypályán, a legkülönbözőbb pózokban folyik az életmentő szex.

Cikksorozatunk korábbi részei:

#35 - Rosario Dawson
#34 - Jamie Lee Curtis
#33 - Anne Hathaway
#32 - Emmanuelle Seigner
#31 - Anna Falchi
#30 - Amber Heard
#29 - Amber Smith
#28 - Elizabeth Hurley
#27 - Valeria Golino
#26 - Demi Moore
#25 - Angelina Jolie
#24 - Mathilda May
#23 - Mädchen Amick
#22 - Penélope Cruz
#21 - Erika Eleniak
#20 - Paz Vega
#19 - Natasha Henstridge
#18 - Kim Basinger
#17 - Madonna
#16 - Sherilyn Fenn
#15 - Irene Jacob
#14 - Patricia Arquette
#13 - Salma Hayek
#12 - Rachel Weisz
#11 - Marisa Tomei
#10 - Halle Berry
#9 - Heather Graham
#8 - Uma Thurman
#7 - Liv Tyler
#6 - Sharon Stone
#5 - Susan Sarandon
#4 - Jane March
#3 - Jennifer Connelly és Virginia Madsen
#2 - Shannon Tweed
#1 - Phoebe Cates