El sem akarjuk hinni, de nagyon úgy fest, hogy jó pár csúszás után április utolsó napján végre tényleg megérkezik a mozikba az Argo 2. Árpa Attila 2003-as kultfilmjének folytatásához február végén már kijött egy egyperces teaser előzetes, most pedig a film kimaradt jeleneteiből vágtak össze egy úgynevezett anti-trailert.

Az ízelítőből kiderül, hogy a világ összes sötét alakja Balog Tibit keresi, megnézhetjük akció közben a mangacsajként (Young-Shin Kim) aposztrofált japán bérgyilkosnőt, aki egy Józsi nevű szerencsétlen ürge fejét nyesi le szamurájkardjával egy kocsmában, de vannak itt lángszóróval kezelt kommandósok is, Sztálint "pornóbajszos kis köcsög"-nek nevezik, illetve látunk egy pucér feneket, de még véletlenül sem azét, akiét bárki is szeretné.

Az Argo 2-ben teljes létszámmal visszatér az első film suttyó bűnözőcsapata (Kovács Lajos, Scherer Péter, Bicskey Lukács, sőt még a Tysont alakító Kiss József is, hiába lőtték fejbe a figuráját), az új karakterek közül a legérdekesebbnek a Kulka János által játszott nindzsa tűnik.

Scherer Péter, Kiss József, Bicskey Lukács, Kovács Lajos, és Bán János az Argo 2-benForrás: InterCom

Jövő héten érkezik a hosszú előzetes, és hamarosan befut a moziplakát is.