Dínók segítségével próbál szexhez jutni

2015.04.09. 11:47

A Jurassic World-öt az eddigi előzetesek alapján egy olyan nyári látványosságnak lőttük be, amibe hiába fektettek be több mint százmillió dollárt, a történet, az ijesztgetések az eddig megvillantott részletek alapján inkább egy B kategóriás szörnyfilmre hasonlított.

Most azonban felcsillant a remény, hogy mégis érdemes várni a Jurassic World-re: kijött egy új, az eddigiektől sokkal nyugisabb és meglepően humoros részlet, amiben Chris Pratt fergeteges stílusban incselkedik Bryce Dallas Howarddal. Még az is lehet, hogy Pratt elviszi a hátán ezt a filmet.

Gondolták volna, hogy az ember és a raptorok kölcsönös tiszteletre alapuló kapcsolatának megemlítése beleillik egy szexuális töltetű, pajzán beszélgetésbe? Pratt tálalásában mindenképpen! Kapkodhatjuk a fejünket, úgy sorjáznak egymás után az áthallásos megjegyzések. Howardra hárult a kevésbé hálás feladat: ő a munkamániás főnök, aki a feladatra szeretne koncentrálni, és egyre ingerültebben hárítja a raptorpásztor férfi csipkelődéseit.

Chris Pratt a Jurassic World című filmbenForrás: UIP-Duna Film

Félő, hogy Hollywood hamar el fogja használni Prattet, most is tulajdonképpen A galaxis őrzői-ből ismert arcát mutatja a színész. Nem tudjuk, mikor fog mindez unalmassá válni, de jelenleg benne látjuk az ideális jelöltet Indiana Jones szerepére, ha egyszer tényleg folytatják a régészprofesszor kalandjait. Harrison Ford is hasonlóképpen évődött durcás női partnereivel az Indiana Jones-filmekben.

Pratt jelenlétében az MTV-n debütált a fenti részlet. A színész még dalra is fakadt a stúdióban, és John Williams klasszikus, Jurassic Park-hoz írt zenéjéhez rögtönzött szöveget. Énektanároknak, vájtfülűeknek nem ajánljuk a videó megtekintését.

Ha nem értették volna szöveget, íme: "It's Jurassic Park, It's Jurassic Park, And the dinosaurs will flip out and eat someone, Run!" Magyarul: "Ez a Jurassic Park, a Jurassic Park, a dínók bekattannak, és megesznek valakit, futás!" A Jurassic World június 11-én debütál a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK