Idén Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone is visszatér ahhoz a szerephez, amely igazán híressé tette őket. Az egykori kormányzó öregedő terminátorként próbálja megmenteni az emberiséget a sötét jövőtől, Stallone pedig hetedszerre is eljátssza Rockyt. A Creed című filmben már edzőként lép be a ringbe, és egykori nagy ellenfelének, Apollo Creednek (Carl Weathers) a fiát tanítja bokszolni. Stallone az instagramján posztolta az első képet a filmből.

A zöldfülű, de nagyon tehetséges srácot Michael B. Jordan alakítja, akit eddig Az erő krónikájá-ban és a Csajkeverők-ben láthattunk, az augusztusban mozikba kerülő A fantasztikus négyes-ben pedig Fáklyát játssza. A Creed-et A megálló-val berobbanó Ryan Coogler rendezte, a film amerikai premierjét november 25-re hirdették meg.

Michael B. Jordan és Sylvester Stallone a Creed című filmbenForrás: MGM

A hatvanas éveinek végén járó akcióikon továbbra is nagyon aktív: remek humorérzékről tett tanúbizonyságot a Warburtons nevű angol pékséglánc új reklámfilmjében. Tengerparti villájából hívja fel a cég vezetőjét, hogy van egy remek ötlete. Mit szólna egy akciófilmhez, amiben egy kenyérszállító lenne a főszereplő, aki mindent elkövet, hogy célba jusson a pékáru.

A mindössze két perces szösszenet tele van mókás pillanatokkal, nekem ez a három poén ütött a legnagyobbat:

  • Stallone "I love Bolton" pólóban ébred. Ez olyan, mintha a magyar csokigyár reklámjában I love Szerencs pólóval fejezné ki a lokálpatriotizmusát a sztárszínész.
  • A lendületesen munkába álló Stallone már ott hibát vét, hogy Angliában sofőrként melyik oldalról kell beszállni a kamionba.
  • Az uzsonnászacskó feltűnése fergeteges, főleg a hangeffekttel együtt.