Nézze meg a Batman v Superman első előzetesét!

2015.04.18. 10:53

A Warner stúdiónak nem jött be a terve a Batman v Superman első előzetesével kapcsolatban. Csütörtök reggel egy húsz másodperces teasert adtak ki, amely a két szuperhős hacukáján kívül nem mutatott semmit, csupán belengette április 20-át, a napot, amikor az amerikai rajongók megnézhetik az első előzetes a kiválasztott IMAX mozikban. A trailer idő előtti kiszivárgása azonban borított mindent. Az interneten keringő rossz minőségű verzió miatt előre menekültek a Warnernél, és inkább napokkal korábban kiadták az előzetest.

Ahogy azt sejteni lehetett, sötét, borús hangulata van a két perces ízelítőnek, és a két szuperhős szembenállására koncentrál. Sehol egy Lex Luthor vagy Lois Lane. Superman földi tevékenységével kapcsolatban egyre több kétely merül fel. Több képen is úgy jelenik meg, mintha egy diadalmas, hatalmaskodó istenség lenne. Úgy tűnik Batman lesz az, aki nem csupán falfirkák szintjén, hanem nyíltan is szembeszáll a Kriptonról származó lénnyel.

A Batman v Superman: Dawn of Justice két főszerepét Ben Affleck és Henry Cavill játssza, de feltűnik majd benne Jesse Eisenberg, Amy Adams, Gal Gadot és Jeremy Irons is. 2016. március 25-én kerül mozikba a film.

Ben Affleck A Batman v Superman: Dawn of Justice című filmbenForrás: Warner