Ezeket a dinókat szörnyen nehéz lesz kinyírni

2015.04.20. 18:32

Kijött a Jurassic World legújabb előzetese, és van egy jó meg egy rossz hírünk. Kezdjük a rosszal: ez a film tényleg csupán arról fog szólni hogy egy laborban kikotyvasztott szuperdinoszaurusz káoszba taszítja az őslényparkot. Vagy ha lesz egy másik, eredetibb történetszál is, azt nagyon rejtegetik. Van azért egy jó hír is: az előzetesben elharapódzó káosz egész pofásan néz ki.

Két újdonságról tudunk beszámolni: feltűnik Vincent D’Onofrio, illetve kiderül, hogy annyira okos a szuperdinó, hogy kommunikálni is képes szárnyas társaival. Méghozzá oly módon, hogy rájuk ordít egy hatalmasat.

Chris Prattet immáron napfénynél láthatjuk raptorokat szelídíteni, aztán pedig - amikor minden más megoldás befuccsol -, ő indul az elszabadult szuperdinó után. Bryce Dallas Howard továbbra is egy rideg, karót nyelt tudós karikatúráját adja, aki vagyontárgynak hívja az őslényeket.

A park végzetét tulajdonképpen a profitéhség hozza el. Mindig újabb és újabb állatokat állítanak ki, hogy kirobbanó nézőszámokat produkáljanak. A Jurassic World is ugyanezt műveli a megmosolyogtatóan hatásvadász ötleteivel. Nyáron kiderül, hogy mire megy velük, június 11-én debütál a magyar mozikban.

Egy kocka a Jurassic World új előzeteséből
Forrás: UIP Dunafilm

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKK