Kijött a második előzetes a Fantasztikus Négyes-hez, és a képek alapján továbbra is ez a szuperhősfilm tűnik az egyik legérdektelenebbnek a nyári dömpingből. Pedig minden jelentős posztra sikerült nagy tehetséget megnyerni, illetve a drámai hangvétel is nagy előrelépés az eddigi Fantasztikus Négyes-filmek komolytalan stílusához képest, szóval korai lenne még feladni a reményt.

A négyes szuperhőscsapat tagjait Miles Teller (Whiplash), Kate Mara (Kártyavár), Michael B. Jordan (A megálló) és Jamie Bell (Billy Elliot) alakítja, a rendezői székben pedig Josh Trank ül, aki Jordan főszereplésével forgatta Az erő krónikájá-t, most pedig Cronenberg testhorrorjait emlegeti az újabb szuperhősfilmje kapcsán.

Az előzetes a film első egyharmadát mesélheti el, amely a bevált séma szerint a csapat nehézkes összeszokásával indul, nem várt irányba kanyarodó tudományos kísérlettel folytatódik, aztán a dimenziók közötti utazásból visszatérő főszereplőket láthatjuk, akik immáron szupererőkkel vannak felvértezve. A főgonosz, Doctor Doom is feltűnik az előzetesben, őt a brit Toby Kebbell (Spíler, Perzsia hercege) alakítja.

A Fantasztikus NégyesForrás: 20th Century Fox

A Fantasztikus Négyes augusztusban érkezik a magyar mozikba.