Itt az első kép Jared Leto új Jokeréről

2015.04.25. 12:13

Jared Letóról több olyan fotó is megjelent az elmúlt időkben, amelyek az átalakulását dokumentálták. Ezen a képen például a zöld haját villantotta meg. Joker immáron készen van, így fog kinézni a DC képregények egyik legendás gonosza a Suicide Squad című filmben. A képet David Ayer rendező (Az utolsó műszak,Harag) tette közzé twitteren.

Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet leírok, de ehhez képest Heath Ledger Jokere egész visszafogottan nézett ki A sötét lovag-ban. A karakter őrületét ezúttal még vasfogakkal és tetoválásokkal is hangsúlyoztak. Jared Leto homloka azt hirdeti, hogy ez az ember „sérült”, a testét pedig nevetést imitáló „ha ha ha” feliratok fedik több helyen.

Jared Leto mint JokerForrás: David Ayer Twitter

Bizarr élmény lesz, hogy ebben a filmben Joker a jó oldalon fog állni. Pontosabban ő is tagja a gonosztevőkből álló Öngyilkos osztagnak, akiket a kormányzat lehetetlen küldetések elvégzésére bérel fel, és cserébe eltekint az addigi bűneik felhánytorgatásától.

A filmben szerepel még Will Smith, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Jared Leto, Margot Robbie és Cara Delevingne, a mozik műsorára 2016. augusztus 5-től fog felkerülni a Suicide Squad.

KAPCSOLÓDÓ CIKK