Közeledik a Ted 2 premierje, erre emlékeztet minket a füvezős és perverz poénok sokaságával támadó friss előzetes. A mocskoszájú plüssmackó élete nagy változás előtt ál. Nem elég, hogy van egy felesége (Jessica Barth), most már közös gyereket is akarnak. Ted azonban - érthető okokból - nem képes az utódnemzésre, és a hivatal sem éppen segítőkész, a játékmackónak bizonyítania kell, hogy ő egy valódi személy.

Az előzetes elején még a legkedvesebb időtöltésük közben láthatjuk Tedet és barátját, Johnt (Mark Wahlberg). A tévé előtt tespednek. De aztán megindul az idióta helyzetekkel megtűzdelt küzdelem a gyerekkért. A plüssmackó a lehető legjobb biológiai apát akarja magának, ezért az éj leple alatt belopózik Johnnal az egyik leghíresebb amerikai futball-sztár, Tom Brady (aki saját magát játssza) hálószobájába. A második rész középpontjában a sperma fog állni.

Mila Kunis nem tért vissza a folytatásra, helyette Amanda Seyfriedbe fog minden bizonnyal belehabarodni John. Seyfried egy fiatal ügyvédet alakit, aki munkahelyi droghasználattal győzi meg Tedet a szaktudásáról. Ez a rész is legalább akkora hülyeség lesz, mint az első.

Ted 2Forrás: UIP Dunafilm

Morgan Freeman egy pillanatra megvillan a polgárjogi harcba kezdő Ted filmjében, de a másik nagy név, Liam Neeson még mindig bujkál. A magyar mozikban július 16-tól lesz látható Seth MacFarlane vígjátéka.