Sophie Marceau bugyiig sliccelt ruhában pompázott

Sophie Marceau, Cannes
Vágólapra másolva!
Az elmúlt két napban is zajlott az élet a cannes-i vörös szőnyegen. Sophie Marceau földig érő szexi ingben vonult, Osvárt Andrea nem dugta el gyönyörű lábait, Julianne Moore vörös démonnak öltözött, a Mad Maxben kopasz amazonként vaduló Charlize Theron pedig újra felvette megszokott istennőformáját.
Vágólapra másolva!

Charlize Theron (és Sean Penn)

Na mi van, emberek? Ő a csajom, igaz, még én magam sem hiszem el egészen.

Charlize Theron és Sean Penn Forrás: AFP/Loic Venance

Osvárt Andrea

Sosem esünk hasra az extravagáns választásaitól, de a lila cipő jópofa húzás, és kellemes érzés egy világbajnok szépségű magyar színésznőt itt látni.

Osvárt Andrea Forrás: Profimedia, DPA/Profimedia

Julianne Moore

Egyik nagy kedvencünk ismét odatette magát: a drámai bordó bársony szuperül illik a cannes-i nagyvilági hangulathoz, de vajon kell az ugyanolyan bársony cipellő is?

Julianne Moore Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Michelle Rodriguez

Úgy tűnik, idén a Halálos iramban-filmek kemény csaja helyettesíti Eva Longoriát, legalábbis ami az áttetsző harisnyaanyagból varrt, testhez tapadó, csiricsáré jégrevümezeket illeti. Tényleg, hol van Eva Longoria?

Michelle Rodriguez Forrás: AFP/Loic Venance

Sophie Marceau

Igazán vagány és egyedi ez az ingruha, de esetleg nem lehetett volna még egy, na jó, talán még két gombot rávarrni?

Sophie Marceau Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Salma Hayek

Most bemásolhatnám bármelyik korábbi cannes-i tudósításunk idevágó részét: ez az asszony egyszerűen nem öregszik. Fantasztikus! Ez az aranytallérokkal kivarrt estélyi pedig csodásan áll neki.

Salma Hayek Forrás: AFP/Loic Venance

Emma Stone

A máskor mindig vagány és egyedi cuccokat választó színésznő első cannes-i megjelenésével csalódást okozott. Pedig ha valahol, itt aztán bármit szabad, és nem kell egy ilyen halovány darabbal beérni.

Emma Stone Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Rachel Weisz és Léa Seydoux

Közös filmjük bemutatójára úgy érkeztek, mint a két mostohanővér a Hamupipőkéből. Ezek az ultrakonzervatív estélyik külön-külön nem túl rizikósak, de egymás mellett mindjárt máshogy néznek ki. Két gyönyörű, konszolidált dáma gyilkos pillantással méregeti a többieket.

Lea Seydoux és Rachel Weisz Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat