Jane Fonda 77 évesen is lepipál bárkit

Jane Fonda
Vágólapra másolva!
Szombat este is nagy volt a pörgés a vörös szőnyegen: Sophie Marceau dominaszerkóban nyomult, Sienna Miller papírsárkányt eregetett, Noomi Rapace vörös tigrisként vonult, és visszatért Jane Fonda, az örök díva.
Vágólapra másolva!

Sienna Miller

Megáll az ész, ez minden idők legaranyosabb ruhája!

Sienna Miller Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Naomi Watts

Az imádnivaló papírsárkányok után pedig nézzük meg ezt: nyár van, Riviéra és buli, miért kell ilyen szomorú szürkébe burkolózni?

Naomi Watts Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Andie MacDowell

A L'Oréal hivatalos arcai között gyakorlatilag örökös tagsággal rendező színésznő minden évben felvonul a vörös szőnyegen, és minden évben megállapíthatjuk, szépségén nem fog az idő. De a testszínű nájlonra varrt csipkefüggönynél akkor is lenne jobb választás.

Andie MacDowell Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Jane Fonda

Tervezők és szabászok hada dolgozhatott azon, hol és hogyan helyezzék el cselesen, de ízlésesen ezeket a hasítékokat. Küldetés teljesítve!

Jane Fonda Forrás: AFP/Valery Hache

Diane Kruger

Olyan ebben a meseszép babakékben, mint egy posztmodern Jégvarázs-hercegnő.

Diane Kruger Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Noomi Rapace

Hamarosan az operalegendáról, Maria Callasról szóló életrajzi filmben láthatjuk, és úgy tűnik, nagyon megtetszett neki a dívaszerep. Van ebben a báli ruhában minden: tigriscsíkos, puffos ujjú, aszimmetrikus és vörös, de Cannes-ban ez is működik.

Noomi Rapace Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Natalie Portman

Valahogy furcsák ennek a ruhának az arányai: a felsőrész túl pici a szoknyához képest, a szoknya viszont így is túl rövid, de lehet, hogy pont ettől érdekes.

Natalie Portman Forrás: AFP/Valery Hache

Sophie Marceau

A bőrgatya önmagában, a szoknya nélkül (de persze a felsőrésszel) még vagányabb lett volna, de úgy tűnik, ezek valami nagyon bonyolult módszerrel vannak derékban összeforrasztva.

Sophie Marceau Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat