Cikksorozatunkban sorra vesszük a legendás filmes pucérkodásokat, amelyek meghatározóak voltak szerzőink pszichoszexuális fejlődésében. Sokunknál megállt az idő, amikor Alexandra Daddario befészkelte magát Woody Harrelson ölébe, és levette a pólóját. A törvény nevébennel beírta magát a tévétörténelembe, a héten a mozikba került Törésvonalban ugyan nem látjuk meztelenül, de így is ő a legemlékezetesebb a filmben.

#41 - Alexandra Daddario (A törvény nevében)

Alexandra Daddario meztelenkedése tévétörténeti pillanat volt a 2014 elején vetített A törvény nevében (True Detective) második epizódjában. A kanapé vasrácsához bilincselte Woody Harrelsont, majd levette magáról a fehér pólóját... és itt szerintem rengeteg ember számára megállt az idő. Daddario melle valószínűtlenül nagy a vékony alkatához képest, és teljesen természetes.

A színésznő szerint indokolt volt a meztelenkedés, mivel az általa eljátszott karakter egy teljesen kattant és összezavarodott lány. "Próbáltam nem belegondolni, mennyire bevállalós lett végül a jelenet, de miután megcsináltam, hirtelen beütött az érzés, hogy mit is csináltam én most?!" - mesélte Daddario a Vanity Fairnek.

A színésznő keblét kis túlzással már a fél világ látta, de érdekes módon pont egy olyan személy nem nézte meg A törvény nevében-t, aki pedig már számtalanszor láthatta Daddario idomait - a színésznő édesanyja. A világ legnagyobb hatalommal bíró embere ellenben biztos, hogy látta: Barack Obama még a tévépremierjük előtt bekérte a Trónok harca és A törvény nevében epizódjait. Daddario így reagált a hírre a Twitteren: "Az elnök látta a mellemet."

A színésznőnek keményen kell majd tepernie a jövőben, ha azt akarja, hogy ne ez a jelenet ugorjon be róla az embereknek öt vagy tíz év múlva (a sorozat előtti karrierjéről itt írtunk bővebben). A héten mozikba került Törésvonal című katasztrófafilmben Dwayne Johnson lányát alakítja, és filmbéli apjához hasonlóan jól megy neki a túlélés.

Alexandra Daddario a Törésvonal című filmbenForrás: InterCom

Gonosz módon azonban, amikor csak lehet, Daddario kivételes testi adottságaira irányítja a figyelmet a kamera. A színésznőt rögtön egy bikiniben láthatjuk telefonálni egy medence partján. És A törvény nevében pucérkodós jelenetével ellentétben ezt már nem lehet megindokolni. Később ugyan felöltözik, de ahogy jönnek az újabb és újabb rengések, és egyre több épület dől romba, úgy kerülnek le róla, illetve vizesednek át a ruharétegek. Ebben a filmben Dwayne Johnson és a számítógépes effektek lettek volna eredetileg a főszereplők, mégis Daddario marad meg belőle a legélénkebben.

Következő filmjét, a The Layover című utazós szexvígjátékot egy másik kebelcsodával, Kate Uptonnal forgatja. Úgy tűnik, a testi adottságai miatt alkalmazzák őt mostanában Hollywoodban, pedig Woody Harrelson oldalán megmutatta, hogy színésznőként is van benne potenciál.

Cikksorozatunk korábbi részei:

#40 - Charlize Theron
#39 - Gemma Arterton
#38 - Nicole Kidman
#37 - Kim Cattrall
#36 - Amy Smart
#35 - Rosario Dawson
#34 - Jamie Lee Curtis
#33 - Anne Hathaway
#32 - Emmanuelle Seigner
#31 - Anna Falchi
#30 - Amber Heard
#29 - Amber Smith
#28 - Elizabeth Hurley
#27 - Valeria Golino
#26 - Demi Moore
#25 - Angelina Jolie
#24 - Mathilda May
#23 - Mädchen Amick
#22 - Penélope Cruz
#21 - Erika Eleniak
#20 - Paz Vega
#19 - Natasha Henstridge
#18 - Kim Basinger
#17 - Madonna
#16 - Sherilyn Fenn
#15 - Irene Jacob
#14 - Patricia Arquette
#13 - Salma Hayek
#12 - Rachel Weisz
#11 - Marisa Tomei
#10 - Halle Berry
#9 - Heather Graham
#8 - Uma Thurman
#7 - Liv Tyler
#6 - Sharon Stone
#5 - Susan Sarandon
#4 - Jane March
#3 - Jennifer Connelly és Virginia Madsen
#2 - Shannon Tweed
#1 - Phoebe Cates