Az NBA döntőjéhez időzítve új rövid előzetest adtak ki a legújabb Bond-filmhez. A tévében debütált teaser első felében már ismert képsorokat láthatunk újra: a 007-est egy sötét titok kezdi zaklatni a múltjából, ami egészen egy titkos társaság, a Spectre gyűléséig viszi. Az egy perces klip második felében aztán elszabadul az erőszak, illetve a tükörhöz szorított Monica Bellucinak is bemutatkozik a szokott módon Bond. Aki nagyon figyel, az Léa Seydoux-t is elcsípheti, szintén intim közelben Daniel Craighez.

Tudható volt, hogy az Alpokban, Mexikóvárosban és Rómában is forgatott a stáb, és ezek a helyszínek most már fel is tűnnek néhány eseménydús másodperc erejéig. Az autós üldözést Olaszország fővárosában rögzítették, egy óceánnal odébb a színes forgatagban rohan, az Alpok lankáin pedig egy törött szárnyú repülőgéppel szánkázik a titkosügynök.

Daniel Craig a Spectre című filmbenForrás: Fórum Hungary

A 24. Bond-film magyar címét rémesen túlbonyolították, 007 Spectre - A Fantom visszatér-ként hivatkozhatnak majd rá azok, akiknek mindenük a precízség.  A magyar bemutatóra november 5-ig kell várni.