Bill Murray-t faképnél hagyta a világ legbájosabb nője

2015.06.12. 11:39

Egy Bill Murray-filmnél legtöbbször elég annyit tudni, hogy ő a főszereplő, és máris tudjuk, mire számíthatunk. A St. Vincent-tel is ez volt a helyzet, és ha annyit mondok a Rock the Kasbah-ról, hogy Murray egy kiégett rockmenedzsert alakít benne, aki útlevél nélkül találja magát Afganisztánban, már ennyiből is egész jól meg lehet tippelni, mit láthatunk majd a film első előzetesében.

Megmondtam, ugye? Meglepetést a mellékszerepekben feltünő színészek kiléte okozhatott. Zooey Deschanel alakítja a menedzser utolsó reménységét, aki pont Kabulban hagyja faképnél a mentorát. Traumatikus élmény lehet, ha az ember Deschanel helyett Bruce Willist találja az ágyában. Sokkal több filmben kellene szerepelnie ennek a színésznőnek, de erre kevés esély van, mert leköti őt a New Girl - Új lány című tévésorozata, illetve nemrég jelentette be, hogy gyereket vár. A legjobban Danny McBride feltűnésének örültem, neki remek humora van, ezt már az Eastbound & Down fergeteges első évada óta tudnia kellene a világnak.

Bill Murray a Rock the Kasbah című filmbenForrás: Open Road

A történet maga nem több egy egzotikus helyszínen játszódó Megasztárnál: a mentor a sivatag közepén fedezi fel a következő nagy tehetséget, és mellékesen megmutatja a helyieknek, hogy ő is érzi még a rock & rollt. A The Clash slágerének címét megidéző Rock the Kasbah-t október 23-tól játsszák az amerikai mozik. A St. Vincent-et vetítették itthon is, szóval van rá esély, hogy ez is eljut hozzánk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK