A kis Anakint ámokfutás után kapcsolták le a rendőrök

2015.06.22. 10:22

Jake Lloyd alakította a kis Anakin Skywalkert a Baljós árnyak-ban. Filmbeli karakteréhez hasonlóan most ő is áthágta a törvényt: ámokfutást rendezett Dél-Karolina útjain, amelynek a végén fákba ütközött – adta hírül a Variety.

Jake LloydForrás: Wikipedia

A huszonhat éves férfi Charleston városán hajtott keresztül, amikor a seriff helyettesei üldözőbe vették. Lloyd nem állt meg, helyette egy kilométereken át tartó autós üldözés vette kezdetét. Anakin megformálója nagy sebességgel száguldott, többször is a záróvonalon áthajtva előzött. Végül elvesztette uralmát a kocsija felett, letért az útról, áttört egy kerítésen és a fák tartoztatták fel.

Lloydot jogosítvány hiánya, valamint felelőtlen vezetés és rendőri intézkedésnek való ellenszegülés miatt őrizetbe vették.

A Hull a pelyhes-ben is szereplő Lloyd a Star Wars-film után még egyszer tűnt fel a vásznon, a 2000-ben forgatott, de csak 2005.ben bemutatott Madison-ban, utána végleg felhagyott a színészettel. Egy 2012-ben interjúban bevallotta, hogy a Baljós árnyak pokollá változtatta a gyerekkorát. Volt, hogy napi hatvan interjút csináltak vele, az iskolában pedig kegyetlenül viselkedett vele a többi gyerek. Úgy döntött, hátat fordít a filmiparnak, hogy legyen esélye egy nyugodt életre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK