Tom Cruise a víz alatt is a lehetetlent kísérti

2015.06.23. 12:10

 A Mission: Impossible: Titkos nemzet legújabb előzetese újdonságok helyett inkább a már ismert jeleneteket keveri újra, és ad hozzájuk pár másodpercnyi, eddig nem látott részletet. Tom Cruise összekötött kezekkel teszi ártalmatlanná a fogva tartóit, Tom Cruise motorral száguld, Tom Cruise a repülőgép ajtajába kapaszkodva száll fel az égbe. Láttuk már ezeket, na de ezek olyan elképesztő mutatványok, hogy sokadszorra is megbámulja őket az ember.

Egy ideig a repülőgépes kunszt vitte a prímet a film marketingjében, mostanság áttértek Cruise víz alatti betörésére. A vágás nélkül jelenetben hat és fél percen át nem vett levegőt a színész. Már ez is lehetetlennek hangzik számomra, de a cikk szerint a világrekord 22 perc 22 másodperc.

A Mission: Impossible: Titkos nemzet-ben visszatér Simon Pegg, Jeremy Renner és Ving Rhymes, új szereplőként pedig a nyaktörésben jeleskedő Rebecca Fergusont és az IMF-et eltörölni szándékozó Alec Baldwint köszönthetjük. Az ötödik részt augusztus 6-tól vetítik a hazai mozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK